Naša zimná príprava je v plnom prúde

V cyklistike je zimná príprava veľmi dôležitá a ani my v CyS – Akadémii Petra Sagana nechceme aby nás sezóna zastihla nepripravených a naplno, aj keď v trochu obmedzených podmienkach, makáme počas celej zimy.

Vďaka skvelej spolupráci so Športovou školou na Rosinskej ceste 4 v Žiline máme vytvorené skvelé podmienky aj pre dvojfázové tréningy počas týždňa. Počas športovej prípravy, ktorá je súčasťou vyučovania máme k dispozícii posilňovňu, pohybové centrum i celú športovú halu. Avšak najdôležitejším kondičným tréningom je pohyb vonku a pre nás cyklistov sú v tomto prípade ideálne bežky. Keď nemáme v okolí Žiliny dostatočné podmienky na bežkovanie, tak cestujeme za snehom do Terchovej, na Skalku alebo na Štrbské pleso.

Samozrejme súčasťou našej zimnej prípravy je aj beh, rôzne výbehy na menšie či väčšie kopce v našom okolí. Taktiež sa venujeme aj zimnej turistike či už v našej Malej Fatre alebo vo Vysokých Tatrách.

Veríme, že sme nič nezanedbali a do novej sezóny vstúpime opäť skvele pripravení! Viac o našich zimných tréningoch nájdete v galérii.

Bežky na štrbskom plese, január 2022

Výbeh na Popradské pleso, január 2022

Hokej, január 2022

December 2021, turistiky