20. ročník kritéria Rajecké Teplice

Dňa 4.7.2020, teda už túto sobotu bude CyS – Akadémia Petra Sagana v spolupráci s hotelom Skalka a mestom Rajecké Teplice organizovať už 20. ročník tradičného kritéria ulicami mesta. Podujatie bude zaradené do celkového hodnotenia Slovenského Pohára 2020 v cestnej cyklistike a taktiež sú pripravené preteky aj pre deti predškolského a školského veku, ktoré môžu štartovať na ľubovoľných bicykloch.

Štart pretekov bude na Školskej ulici pri mestskom úrade a vo vestibule MÚ bude od 10:00 do 11:30 prebiehať  prihlasovanie na preteky. Dĺžka okruhu je 950 m  a počet okruhov bude prispôsobený jednotlivým kategóriám podľa veku detí.  Najlepšie 3 deti z každej vekovej skupiny dostanú malú pozornosť a diplom. Touto cestou pozývame na štart všetky deti z okolia a celej Rajeckej doliny. 

V prípade záujmu sa deti vo veku od 9 rokov po skončení pretekov môžu u organizátorov prihlásiť k pravidelnej športovej činnosti v prípravke CyS – Akadémie Petra Sagana, ktorú vedie v Rajeckých Tepliciach tréner Michal Vyšňa.

propozície na detské preteky: RT deti

propozície pretekov Slov. pohára: SP R.Teplice, krit.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.